Tavarapyörän leasing yrityksille

Onko leasing parempi vaihtoehto kuin omistaminen sinulle? Tarvitsetko pikemminkin liikkumisratkaisun kuin polkupyörän? Me voimme tarjota sinulle tavarapyörän liikkumisratkaisuksi käyttövalmiilla leasing-sopimuksella SVEA:n kautta.

SVEA Leasing yrityksille, eli leasingrahoitus, on helppo ja monipuolinen myynnin rahoituspalvelu

Mitä on leasing?

Leasing on rahoitusmuoto, jonka puitteissa käyttöomaisuutta hankitaan pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Liisaus tarkoittaa siis käytännössä sitä, että tarvittu omaisuus hankitaan vuokraamalla ostamisen sijaan. Tyypillisiä leasingkohteita ovat yksityishenkilöille kulkuneuvot, kuten leasing-autot, ja yrityksille taas erilaiset laitteet ja koneet.

Leasingrahoituksen etu on se, ettei pääomaa tarvitse sitoa hankittavaan omaisuuteen. Omaisuuden saa käyttöön heti, ja hankintahetkellä tarvittava investointi on huomattavasti paljon pienempi, kun mitä se olisi, jos liisauksen kohde ostettaisiin. Lisäksi etuna on se, että hankittava omaisuus toimii rahoituksen vakuutena, eikä erillistä vakuutta siten yleensä tarvita. Lisäksi kohteen kustannus jakautuu tasaisesti koko käyttöajalle, mikä helpottaa yritystoiminnan budjetointia.

Vuokrakauden jälkeen vuokralleottaja voi usein vaihtaa laitteen uuteen, jatkaa sopimusta tai palauttaa laitteen rahoittajalle. Myyjäliikkeellä on myös yleensä osto-optio kohteeseen sovitulla hinnalla vuokrakauden jälkeen.

Leasingin hyödyt loppuasiakkaalle:

  • Laiteen rahoitus leasingillä on vaivatonta ja laitteen saa käyttöön nopeasti
  • Suuria investointeja ei tarvitse tehdä, vaan laitteesta maksetaan vuokraa sovitun ajan
  • Hankintakustannus jakautuu tasaisesti koko vuokra-ajalle
  • Vuokran voi vähentää verotuksessa
  • Liisatut laitteet eivät ole yrityksen omistuksessa, eikä laite siten vaikuta yrityksen taseeseen

Voit hyödyntää leasing-onlinessa olevaa leasing-laskuria osoitteessa https://storepay.svea.com/FI alustavan vuokratason määrittelyyn.

Täytä rahoitushakemus leasing-onlinessa osoitteessa storepay.svea.com/FI, josta saat heti luottopäätöksen sekä rahoitussopimuksen.

Positiivisen rahoituspäätöksen jälkeen ilmoita leasing-onlinessa milloin vuokrasopimus tulee allekirjoittaa. Tämän jälkeen lähetämme sopimukset allekirjoitettavaksi VismaSign portaalin kautta. Rahoituspäätös on voimassa kolme kuukautta.

Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi  ja kerromme lisää eri mahdollisuuksista.